Geen producten (0)

1 Maand zonder smartphone

Jacinta verteld hoe het was zonder een mobiele phone

Depressief door Facebook

Aller grootste was Whats App  en Bellen .'s nachts niet kunnen slapen .Ik ben verslaaf aan mijn smartphone ik kan niet zonder ik heb nu 2 bij onlineshoppen3nl.nl gekocht .

Het was vrij gemakkelijk om ze te bestellen.via email vertelde ik wat voor mobiel ik wil want ik woon niet in Nederland en daarna bellen . Ze zijn vrij goedkoop dus.

Facebook Twitter Pinterest Linkedin

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.